ThuisTraditionele voedingGeroosterde kalkoen

Maak een onvergetelijke gebraden kalkoen met vulling

De feestdagen staan voor de deur en er is geen betere manier om dit te vieren dan met een verrukkelijke gebraden kalkoen met vulling waardoor uw gasten meer willen. Als doorgewinterde kok weet u dat de sleutel tot het maken van een onvergetelijke gebraden kalkoen ligt in het bereidings- en kookproces. Van het selecteren van de perfecte vogel tot het bereiden van de vulling: er zijn veel stappen die u moet volgen om ervoor te zorgen dat uw kalkoen mals, sappig en boordevol smaak wordt. In dit artikel delen we enkele van onze beste tips en trucs om je te helpen een verrukkelijke gebraden kalkoen te maken die het hoogtepunt van je feestmaal zal zijn. Laten we dus aan de slag gaan en er een onvergetelijke vakantie van maken!

Het kiezen van de juiste kalkoen

De eerste stap naar het maken van een onvergetelijke gebraden kalkoen is het kiezen van de juiste vogel. Er zijn veel verschillende soorten kalkoenen verkrijgbaar, en elk heeft zijn eigen unieke smaak en textuur. Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het kiezen van de perfecte kalkoen voor uw feestmaal.

1. Bepaal de grootte van de kalkoen

Bij het kiezen van een kalkoen is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de vogel. Een goede vuistregel is om 1 pond kalkoen per persoon te plannen. Dus als je 10 gasten verwacht, heb je een kalkoen van 10 pond nodig. Houd er rekening mee dat het langer duurt om grotere kalkoenen te koken, dus plan dienovereenkomstig.

2. Kies vers boven bevroren

Hoewel bevroren kalkoenen handig zijn, zijn verse kalkoenen vaak smaakvoller en malser. Kies indien mogelijk een verse kalkoen bij uw plaatselijke slager of supermarkt. Het zal niet alleen beter smaken, maar het zal ook gemakkelijker zijn om mee te werken als het tijd is om te koken.

3. Denk eens aan het ras van de kalkoen

Er zijn veel verschillende kalkoenrassen verkrijgbaar, elk met zijn eigen unieke smaak en textuur. Enkele van de meest populaire rassen zijn Broad-Breasted White, Bronze en Heritage. Als je op zoek bent naar een klassieke, traditionele smaak, kies dan voor een Broad-Breasted White. Als je iets smaakvoller wilt, probeer dan een Bronze- of Heritage-kalkoen.

Als je eenmaal de perfecte kalkoen hebt gekozen, is het tijd om hem klaar te maken voor het koken.

Amerikaanse Geroosterde kalkoen maaltijdideeën
Kalkoenhaasjes met mierikswortelkorst

Het recept Kalkoenhaasjes met mierikswortelkorst kan in ongeveer 35 minuten worden gemaakt. Voor $ 2,39 per portie krijg je een hoofdgerecht voor 4 personen. Eén portie bevat 225 calorieën, 30 g eiwit en 6 g vet. Dit recept is geliefd bij 1 foodies en koks. Een mengsel van paprika, mayonaise, yoghurt en een handvol andere ingrediënten is voldoende om dit recept zo heerlijk te maken. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Met een lepelscore van 30% is dit gerecht nogal slecht. Als je dit recept lekker vindt, kijk dan eens naar deze soortgelijke recepten: Gemarineerde Kalkoenhaasjes, Geroosterde Kalkoenhaasjes en Herfstkalkoenhaasjes.

Snel en sappig geroosterd kalkoen

Als je ongeveer 1 uur en 30 minuten de tijd hebt om in de keuken te staan, is Fast and Juicy Roasted Turkey wellicht een geweldig glutenvrij recept om uit te proberen. Dit recept serveert 8 personen en kost $ 2,73 per portie. Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 140 gram eiwit, 48 gram vet en in totaal 1016 calorieën. Ga naar de winkel en koop boter, s&p, knoflook en nog een paar andere dingen om het vandaag te maken. Slechts een paar mensen vonden dit hoofdgerecht erg lekker. Thanksgiving wordt nog specialer met dit recept. Het wordt u aangeboden door Allrecipes. 1 persoon vond dit recept lekker en bevredigend. Over het geheel genomen verdient dit recept een solide lepelscore van 77%. Soortgelijke recepten zijn Snelle en sappige gebraden kalkoen in delen, Gemakkelijke, sappige rozemarijn Romano geroosterde kalkoenkoteletten en sappige kalkoencheeseburgers.

Gekruide Kalkoenborsthaasjes

Gekruide Kalkoenborsthaasjes is een glutenvrij en oerhoofdgerecht . Eén portie bevat 284 calorieën , 40 gram eiwit en 14 gram vet . Voor $ 3,17 per portie dekt dit recept 4% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Dit recept is voor 2 personen. Een mengsel van kalkoenfilet, rozemarijn, knoflookpoeder en een handvol andere ingrediënten is alles wat nodig is om dit recept zo heerlijk te maken. 1 persoon was onder de indruk van dit recept. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 15 minuten . Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelscore van 14% verdient . Deze score is nogal slecht. Probeer gegrilde kalkoenhaasjes met kruiden , geroosterde kalkoenfilet en groenten en kalkoenfilethaasjes met frambozensaus voor soortgelijke recepten.

Gebraden kalkoen met truffelboter

Geroosterde Kalkoen met Truffelboter is een glutenvrij en oerrecept met 8 porties. Dit hoofdgerecht bevat 895 calorieën , 105 g eiwit en 50 g vet per portie. Voor $ 2,19 per portie dekt dit recept 38% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Je kunt er op elk moment van genieten, maar het is vooral goed voor Thanksgiving . Dit recept is geliefd bij 267 foodies en koks. Een mengsel van truffelboter, tijm, koosjer zout en peper en een handvol andere ingrediënten is voldoende om dit recept zo heerlijk te maken. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 3 uur en 45 minuten . Het wordt u aangeboden door Foodnetwork. Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelscore van 95% verdient . Deze score is enorm. Als je dit recept lekker vindt, kijk dan eens naar deze vergelijkbare recepten: Gebraden kalkoen met truffelboter , Gebraden kalkoen met zwarte truffelboter en witte wijnjus , en Gebraden kalkoen met truffeljus .

Rozemarijn Geroosterde Kalkoen

Als je meer glutenvrije, zuivelvrije, paleolithische en oerrecepten aan je verzameling wilt toevoegen, is Rosemary Roasted Turkey misschien een recept dat je zou moeten proberen. Dit recept maakt 18 porties met elk 322 calorieën , 47 g eiwit en 14 g vet . Voor 98 cent per portie dekt dit recept 21% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. 191 personen hebben dit recept geprobeerd en vonden het leuk. Thanksgiving wordt nog specialer met dit recept. Het wordt u aangeboden door Allrecipes. Het werkt goed als een zeer redelijk geprijsd hoofdgerecht. Ga naar de winkel en koop olijfolie, kruiden, rozemarijn en nog een paar andere dingen om het vandaag nog te maken. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 4 uur en 25 minuten . Met een lepelscore van 86% is dit gerecht geweldig. Soortgelijke recepten zijn gegrilde kalkoenburgers met geroosterde jalapeños en barbecuesaus , gekarameliseerde rozemarijn-walnoten en mini-pizza's van artisjok, kalamata en zongedroogde tomaten met knoflook en rozemarijn .

Knoflook-Paddestoel Kalkoenplakken

Knoflook-Mushroom Kalkoenschijfjes is een zuivelvrij recept met 4 porties. Voor $ 1,99 per portie dekt dit recept 9% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 36 gram eiwit, 5 gram vet en in totaal 246 calorieën. Dit recept van Taste of Home vereist kippenbouillon, bloem, zout en peper. Het werkt goed als hoofdgerecht. 1 persoon heeft dit recept gemaakt en zou het nog een keer maken. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 30 minuten. Over het geheel genomen verdient dit recept een solide lepelscore van 47%. Als je dit recept lekker vindt, kijk dan eens naar deze vergelijkbare recepten: Geroosterde Kalkoenschijfjes Met Snelle Aioli (Knoflookmayonaise), Kalkoen Met Appelschijfjes en Gepaneerde Kalkoenschijfjes.

Basis geroosterde kip

Je kunt nooit genoeg hoofdgerechtrecepten hebben, dus probeer Basic Roasted Chicken eens. Voor $ 4,72 per portie dekt dit recept 47% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Dit recept is voor 4 personen. Eén portie bevat 1432 calorieën, 114 g eiwit en 103 g vet. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 1 uur en 40 minuten. 1 persoon was onder de indruk van dit recept. Als je knoflook, kippen, koosjer zout en versgemalen peper en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het wordt u aangeboden door Foodnetwork. Het is een goede optie als je een glutenvrij, zuivelvrij, paleolithisch en oerdieet volgt. Als we alle factoren in aanmerking nemen, krijgt dit recept een lepelscore van 77%, wat goed is. Basis Geroosterde Kalkoen, Basis Geroosterde Varkenshaas (3 Ww Punten) en Basis Geroosterde Varkenshaas (3 Ww Punten) lijken erg op dit recept.

Gemengde Geroosterde Aardappelen Met Kruidenboter

Als je meer glutenvrije en lacto-ovo-vegetarische recepten aan je receptendoos wilt toevoegen, is Gemengde Gepofte Aardappelen Met Kruidenboter wellicht een recept dat je moet proberen. Dit recept serveert 6 personen. Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 7 g eiwit, 10 g vet en in totaal 388 calorieën. Voor $ 1,06 per portie dekt dit recept 21% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. 3 mensen waren onder de indruk van dit recept. Het wordt u aangeboden door Foodnetwork. Een mengsel van canolanolie, peper, tijm en een handvol andere ingrediënten is voldoende om dit recept zo heerlijk te maken. Het werkt goed als bijgerecht. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 1 uur en 10 minuten. Met een lepelscore van 77% is dit gerecht stevig. Als je dit recept lekker vindt, hou je misschien ook wel van recepten als gemengde geroosterde aardappelen met kruidenboter, vuurgeroosterde gemengde kruiden Baba Ghanoush en met kruiden geroosterde kalkoenhaas met mango-, limoen- en gemberdressing en geroosterde zoete aardappelen.

Geroosterde Kipplakken

Als je meer glutenvrije en zuivelvrije recepten aan je receptendoos wilt toevoegen, is Broiled Chicken Slices misschien een recept dat je moet proberen. Dit recept is voor 4 personen en kost $ 1,41 per portie. Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 28 gram eiwit , 3 gram vet en in totaal 251 calorieën . Als je sojasaus, knoflookteentjes, kipfilets en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het werkt het beste als hoofdgerecht en is in ongeveer 15 minuten klaar. Slechts een paar mensen hebben dit recept gemaakt, en ik zou zeggen dat het een schot in de roos was. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelscore van 54% verdient . Deze score is behoorlijk goed. Soortgelijke recepten zijn onder meer plakjes geroosterde tomaat met vier kaas , plakjes geroosterde kalkoen met snelle aioli (knoflookmayonaise) en salade van gebraden kip met plakjes gele paprika en citroen .

Geroosterde Kalkoen Drumsticks

Geroosterde Kalkoen Drumsticks hebben van begin tot eind ongeveer 1 uur en 30 minuten nodig. Dit recept serveert 2 personen en kost $ 2,42 per portie. Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 60 gram eiwit, 34 gram vet en in totaal 674 calorieën. 1 persoon heeft dit recept geprobeerd en vond het leuk. Het is een goede optie als u een zuivelvrij dieet volgt. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Het is perfect voor Thanksgiving. Een mengsel van kalkoenboutjes, peper, bloem en een handvol andere ingrediënten is voldoende om dit recept zo heerlijk te maken. Slechts een paar mensen vonden dit hoofdgerecht erg lekker. Met een lepelscore van 64% is dit gerecht stevig. Gebruikers die dit recept lekker vonden, hielden ook van kalkoendrumsticks met pruimensaus, Kung Pao kalkoendrumsticks en in de oven gegrilde kalkoendrumsticks.

Video's voor het maken van verschillende gerechten in Amerikaanse Geroosterde kalkoen-stijl
Fail-Safe gebraden kalkoen Jamie OliverJamie laat zien hoe je jouw kerstdiner onvergetelijk kunt maken met zijn feilloze recept voor sappige en sappige kalkoen.
Rooster een kalkoen met Gordon RamsayGordon Ramsay liet zien hoe je een kalkoen perfect kunt braden. Gordon Ramsay's ultieme kookcursus ...
Hoe een kalkoen te bradenBekijk ons op Facebook! - facebook.com/buzzfeedtasty MUZIEK boven de wolken gelicentieerd via audionetwerk Gemaakt door BFMP ...
Je eerste Turkije! Makkelijk gebraden kalkoen voor beginners voor de feestdagen!Leer hoe u een eenvoudig gebraden kalkoen maakt voor beginners! - Bezoek voor de ingrediënten, meer recepten...
Andy maakt Thanksgiving-kalkoen uit de proefkeuken Eet smakelijkHet bereiden van een perfecte kalkoen die het publiek zal bekoren op Thanksgiving kan een hele klus zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. De proefkeuken...
Tips en trucs voor Amerikaanse Geroosterde kalkoen maaltijden
Aanvullende menu-ideeën gerelateerd aan Amerikaans Geroosterde kalkoen eten