ThuisKlassieke voedingsmiddelenHamburgers

Alle verschillende soorten hamburgerrecepten

Ben je het zelfde oude hamburgerrecept beu? Wil je je volgende BBQ of etentje opfleuren met iets nieuws en spannends? Zoek niet verder! Er zijn talloze manieren om een heerlijke en unieke hamburger te maken, van klassieke toppings zoals spek en kaas tot meer avontuurlijke combinaties zoals pindakaas en jam of zelfs sushi-geïnspireerde burgers. En met opties voor elk type dieetbeperking, inclusief vegetarisch en glutenvrij, is er voor iedereen een hamburgerrecept beschikbaar. Dus bereid je voor om indruk te maken op je vrienden en familie met je culinaire vaardigheden en probeer vandaag nog enkele van deze overheerlijke hamburgerrecepten uit!

Tips voor het bereiden van de perfecte burger

Voordat je in de verschillende soorten hamburgerrecepten duikt, is het belangrijk om te weten hoe je de perfecte burger kunt bereiden. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat uw hamburgers elke keer sappig en lekker worden:

Begin eerst met vlees van hoge kwaliteit. Rundergehakt met een hoger vetgehalte zorgt voor een sappigere burger. Zoek naar vlees dat voor minimaal 80% mager is.

Vorm vervolgens voorzichtig de pasteitjes. Vermijd het overmatig hanteren van het vlees, omdat dit kan resulteren in een taaie textuur. Zorg ervoor dat de pasteitjes iets groter zijn dan het broodje, omdat het vlees tijdens het koken zal krimpen.

Als het op kruiden aankomt, houd het dan simpel. Zout en peper zijn alles wat je nodig hebt om de smaak van het rundvlees te verbeteren. Vermijd het toevoegen van broodkruimels of andere vulstoffen, omdat dit de burgers droog kan maken.

Kook ten slotte de burgers op hoog vuur. Dit zal helpen om een korst aan de buitenkant te creëren terwijl de binnenkant sappig blijft. Kook ongeveer 3-4 minuten per kant voor een medium-rare burger, of langer indien gewenst.

Nu je de basisprincipes kent van het koken van de perfecte burger, gaan we een aantal verschillende soorten hamburgerrecepten verkennen.

Klassieke hamburgers

Soms is de klassieke hamburger met traditionele toppings alles wat je nodig hebt. Hier is een recept voor een klassieke hamburger met alle ingrediënten:

Gastronomische hamburgers

Als je indruk wilt maken op je gasten met iets exclusievers dan een klassieke burger, probeer dan dit gastronomische burgerrecept:

Vegetarische Hamburgers

Voor wie geen vlees eet, zijn er genoeg heerlijke vegetarische burgeropties. Probeer dit recept voor een zwarte bonenburger eens:

Glutenvrije hamburgers

Voor degenen die glutenvrij zijn, zijn er alternatieve opties voor traditionele burgerbroodjes. Probeer dit recept voor een slawrapburger eens:

Unieke hamburgers

Voor degenen die zich avontuurlijk voelen, probeer een aantal van deze unieke burgerrecepten:

- Burger met pindakaas en gelei: Beleg een gegrilde burger met pindakaas en gelei voor een zoete en hartige combinatie. - Op sushi geïnspireerde burger: gebruik sushirijst als broodje en beleg met een gegrild zalmpasteitje, avocado en wasabi-mayo voor een unieke draai aan een burger. - Ontbijtburger: voeg een gebakken ei en spek toe aan een klassieke burger voor een op het ontbijt geïnspireerde twist.

Welk type hamburgerrecept je ook kiest, het valt niet te ontkennen dat hamburgers een klassieke en heerlijke maaltijdoptie zijn. Wees dus creatief en probeer enkele van deze recepten uit tijdens je volgende barbecue of etentje. Je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn!

Amerikaanse Hamburgers maaltijdideeën
Barbecues voor het stel

Een zuivelvrij hor d'oeuvre nodig? Barbecues for the Bunch zou een geweldig recept kunnen zijn om te proberen. Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 27 gram eiwit , 6 gram vet en in totaal 294 calorieën . Dit recept serveert 16 personen en kost $ 2,0 per portie. Dit recept is geliefd bij 1 foodies en koks. Dit recept van Taste of Home vereist ciderazijn, varkenslende, bruine suiker en hamburgerbroodjes. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 6 uur en 25 minuten . Over het geheel genomen verdient dit recept een solide lepelscore van 67% . Probeer Auntie's Barbecues , Tex-Mex Beef Barbecues en Brisket for a Bunch voor soortgelijke recepten.

Hamburgerstoofpot

Hamburger Stoofpot is een zuivelvrij recept met 8 porties. Dit hoofdgerecht bevat 378 calorieën , 18 g eiwit en 12 g vet per portie. Voor $ 1,3 per portie dekt dit recept 20% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Dit recept is geliefd bij 1 foodies en koks. Niet veel mensen hielden echt van dit Amerikaanse gerecht. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 1 uur . De herfst wordt nog specialer met dit recept. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Ga naar de winkel en koop kool, aardappel, rundergehakt en nog een paar andere dingen om het vandaag te maken. Met een lepelscore van 57% is dit gerecht stevig. Probeer Hamburger Stew , Hamburger Stew en Hamburger Stew voor soortgelijke recepten.

Gegrilde rundvleesburgers

Grilled Beef Burgers is een lacto ovo vegetarische hor d'oeuvre. Dit recept maakt 8 porties met elk 210 calorieën , 11 g eiwit en 5 g vet . Voor 99 cent per portie dekt dit recept 11% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Met dit recept wordt 4 juli nog specialer. Niet veel mensen hebben dit recept gemaakt, en ik zou zeggen dat het een schot in de roos was. Voor dit recept van Taste of Home heb je broodkruimels, slablaadjes, zout en meergranenhamburgerbroodjes nodig. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 20 minuten . Het is een goedkoop recept voor fans van Amerikaans eten. Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelscore van 61% verdient . Deze score is solide. Gegrilde gevulde zuidwestelijke rundvleesburgers , gegrilde gegrilde rundvlees- en bonenburgers en gegrilde rundvleesburgers gevuld met Provolone en champignons lijken erg op dit recept.

Kaasachtige soep

Als je meer glutenvrije recepten aan je receptendoos wilt toevoegen, is Cheesy Soup misschien een recept dat je moet proberen. Dit hoofdgerecht bevat 410 calorieën , 22 g eiwit en 30 g vet per portie. Dit recept serveert 6 personen en kost $ 1,76 per portie. 1 persoon was onder de indruk van dit recept. Het is perfect voor de herfst . Ga naar de winkel en koop boter, aardappel, half en half en nog een paar andere dingen om het vandaag te maken. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 1 uur . Het wordt u aangeboden door Foodnetwork. Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelscore van 39% verdient . Deze score is niet zo super. Als je dit recept lekker vindt, hou je misschien ook van recepten zoals Cheesy Soup , Cheesy Tortilla Soup en Cheesy Hamburger Soup .

Maaltijd op een broodje

Maaltijd op een Broodje is misschien wel het hoofdgerecht waar u naar op zoek bent. Voor 92 cent per portie dekt dit recept 14% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Op je figuur letten? Dit lacto ovo-vegetarische recept bevat 416 calorieën , 16 g eiwit en 24 g vet per portie. Dit recept is voor 4 personen. Ga naar de winkel en koop ananas, cheddarkaas, hamburgerbroodjes en nog een paar andere dingen om het vandaag te maken. Dit recept van Taste of Home heeft 1 fan. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 15 minuten . Als we alle factoren in aanmerking nemen, krijgt dit recept een lepelscore van 62% , wat solide is. Bún Bò Hue , Slider Bun en Bun Giorno lijken erg op dit recept.

Stevige Hamburger Groentesoep

Hartige Hamburger Groentesoep is een zuivelvrij recept met 10 porties. Eén portie bevat 120 calorieën , 6 gram eiwit en 1 gram vet . Voor 97 cent per portie dekt dit recept 9% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 50 minuten . Het is een zeer betaalbaar recept voor liefhebbers van Amerikaans eten. 8 mensen vonden dit recept heerlijk en bevredigend. Het werkt goed als hor d'oeuvre. Ga naar de winkel en koop knoflookteentjes, ui, ditalini en nog een paar andere dingen om het vandaag te maken. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Het zal een hit zijn op uw herfstevenement . Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelscore van 63% verdient . Deze score is solide. Gebruikers die dit recept leuk vonden, genoten ook van Hartige Hamburger Groentesoep , Hartige Hamburger Soep en Hartige Hamburger Soep .

Mini Griekse hamburgers

Mini Griekse Burgers zijn misschien een goed recept om je hoofdgerechtreceptendoos uit te breiden. Voor $ 2,45 per portie dekt dit recept 19% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Dit recept is voor 4 personen. Eén portie bevat 170 calorieën , 29 g eiwit en 3 g vet . Als je tomaten, dille, yoghurt en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. 1 persoon was blij dat ze dit recept probeerden. Het is een betaalbaar recept voor liefhebbers van Amerikaans eten. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 30 minuten . Als we alle factoren in aanmerking nemen, krijgt dit recept een lepelscore van 58% , wat solide is. Gebruikers die dit recept lekker vonden, hielden ook van Mini Griekse Burgers , Mini Griekse Lamsburgers en Griekse Kipburgers {met ingelegde rode ui en Griekse yoghurtsaus} .

Provolone peperburgers

Het recept Provolone Peperburgers maak je in ongeveer 30 minuten . Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 27 gram eiwit , 27 gram vet en in totaal 452 calorieën . Dit recept is voor 4 personen en kost $ 1,57 per portie. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Een mengsel van zout en peper, hamburgerbroodjes, geroosterde paprika's en een handvol andere ingrediënten is alles wat nodig is om dit recept zo heerlijk te maken. Dit recept is typisch voor de Amerikaanse keuken. Het werkt goed als een vrij goedkoop hoofdgerecht. 1 persoon vond dit recept lekker en bevredigend. Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelscore van 44% verdient . Deze score is solide. Soortgelijke recepten zijn onder meer How to Plank Grill Burgers | Met zwarte peper ingelegde Provolone Cheeseburger , Provolone Burgers en gegrilde rundvleesburgers gevuld met Provolone en champignons .

Wortelburgers

Wortelburgers zijn misschien wel het hoofdgerecht waar u naar op zoek bent. Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 12 gram eiwit , 8 gram vet en in totaal 478 calorieën . Dit recept serveert 6 personen en kost $ 1,2 per portie. Dit recept van Taste of Home heeft 1 fan. Het is een betaalbaar recept voor liefhebbers van Amerikaans eten. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 30 minuten . Als je wortels, hamburgerbroodjes, peper en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het is een goede optie als je een zuivelvrij en lacto-ovo-vegetarisch dieet volgt. Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelscore van 46% verdient . Deze score is solide. Als je dit recept lekker vindt, kijk dan eens naar deze vergelijkbare recepten: Wortel- en sesamburgers , Wortel- en sesamburgers en Gekruide wortel-linzenburgers .

Hamburgerrijstsoep

Hamburgerrijstsoep is misschien een goed recept om uw hor d'oeuvre-receptendoos uit te breiden. Eén portie bevat 91 calorieën , 5 gram eiwit en 5 gram vet . Voor 33 cent per portie dekt dit recept 4% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Dit recept serveert 20 personen. Het is een goede optie als je een zuivelvrij dieet volgt. 1 persoon was onder de indruk van dit recept. Het is een zeer redelijk geprijsd recept voor fans van Amerikaans eten. Je kunt er op elk moment van genieten, maar het is vooral goed voor de herfst . Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Een mengsel van water, tomaten uit blik, gehakt en een handvol andere ingrediënten is voldoende om dit recept zo lekker te maken. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 45 minuten . Over het geheel genomen verdient dit recept een nogal slechte lepelscore van 18% . Soortgelijke recepten zijn de Beef Soup Series – Deel 4: Hamburgersoep , Hamburger Spaanse Rijst en Hamburger Spaanse Rijst .

Video's voor het maken van verschillende gerechten in Amerikaanse Hamburgers-stijl
Beter dan fastfood! Klassiek Smash Burger-receptKoop DE SMASH-tool om de perfecte smashburgers te maken: ...
Ultiem sappig burgerrecept - elke keer perfecte hamburgers 🍔Het perfecte sappige burgerrecept! Wij zijn een samenwerking aangegaan met Beef. Het is wat we eten. om je al onze geheimen en tips voor het grillen te laten zien ...
Het beste burgerrecept Hoe je hamburger maaktBurger is waarschijnlijk een van de meest populaire voedingsmiddelen ter wereld, maar de meeste mensen eten hamburgers alleen in restaurants en niet ...
Hoe je de perfecte hamburger kookt - Gordon RamsayGordon Ramsay Hamburgerrecepten, hoe je de perfecte burger kookt. Stel je burger samen, vorm voorzichtig burgers van het vlees, ...
Gordon Ramsay maakt een volledig Amerikaanse burgerGordon kookt de perfecte burger voor 4 juli! Zelfs thuis kun je de perfecte burger maken! Gemaakt met Hexclad...
Tips en trucs voor Amerikaanse Hamburgers maaltijden
Aanvullende menu-ideeën gerelateerd aan Amerikaans Hamburgers eten