ThuisEtnische voedingsmiddelenItaliaanse Pizza

Word een meester in het maken van Italiaanse pizza

Ben jij een liefhebber van Italiaanse pizza? Verlang je naar de knapperige korst, de gesmolten kaas en de perfecte balans van toppings? Zo ja, waarom tilt u uw liefde voor pizza dan niet naar een hoger niveau en wordt u een maestro in het maken van Italiaanse pizza? Met een beetje begeleiding en oefening kun je de kunst leren van het maken van een verrukkelijke pizza die indruk zal maken op je vrienden en familie. Van het kiezen van het juiste meel tot het beheersen van het perfecte deeg, van het selecteren van de meest verse ingrediënten tot het bereiken van de ideale balans van smaken: een meester worden in het maken van Italiaanse pizza is een reis die zowel heerlijk als de moeite waard is. Dus bereid je voor om je mouwen op te stropen, je schort af te stoffen en een duik te nemen in de wondere wereld van het maken van Italiaanse pizza's. Laten we beginnen!

Tips en trucs voor het maken van Italiaanse pizza's

Tip 1: Kies de juiste bloem

Het juiste meel is de basis van elke geweldige pizza. Bij het maken van Italiaanse pizza's is 00-meel het meest gebruikte meeltype. Het is fijngemalen en heeft een laag eiwitgehalte, waardoor het perfect is voor het maken van lichte en knapperige pizzabodems. Je kunt 00-meel kopen in elke Italiaanse supermarkt of online.

Tip 2: Beheers het deeg

Het deeg is het hart van elke pizza. Om een uitstekende pizza in Italiaanse stijl te maken, moet je het proces van het maken van deeg onder de knie hebben. De sleutel is om het deeg minimaal 24 uur in de koelkast te laten rusten. Dit proces helpt de gluten te ontwikkelen, wat resulteert in een taaie en smaakvolle korst.

Tip 3: Kies de juiste toppings

Bij Italiaanse pizza draait alles om eenvoud en verse ingrediënten. Houd je toppings eenvoudig en smaakvol. Gebruik verse tomaten, mozzarellakaas, verse basilicum en een scheutje olijfolie om een klassieke Margherita-pizza te creëren. Je kunt ook experimenteren met verschillende toppings, zoals prosciutto, champignons of rucola.

Tip 4: Gebruik een pizzasteen

Een pizzasteen is een onmisbaar hulpmiddel bij het maken van Italiaanse pizza's. Het helpt de warmte gelijkmatig te verdelen en zorgt voor een knapperige korst. Verwarm uw oven en pizzasteen minimaal 30 minuten voor voordat u uw pizza gaat bakken.

Tip 5: Overdrijf het niet

Bij Italiaanse pizza draait alles om balans. Overbelast uw pizza niet met te veel toppings, anders wordt hij vochtig en moeilijk te hanteren. Houd het simpel en laat de smaken voor zich spreken.

Amerikaanse Italiaanse Pizza maaltijdideeën
De beste guacamole van Bretagne

Je kunt nooit genoeg Mexicaanse recepten hebben, dus probeer Brittany's Best Guacamole eens. Dit recept is voor 6 personen. Let je op je figuur? Dit glutenvrije, zuivelvrije, paleolithische en lacto ovo-vegetarische recept bevat 14 calorieën , 0 g eiwit en 0 g vet per portie. Voor 15 cent per portie dekt dit recept 2% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Het werkt het beste als hor d'oeuvre en is in ongeveer 20 minuten klaar. 1 persoon was blij dat ze dit recept probeerden. Ga naar de winkel en koop zout, knoflook, limoenen en nog een paar andere dingen om het vandaag nog te maken. Het wordt u aangeboden door Allrecipes. Met een lepelscore van 13% is dit gerecht niet zo geweldig. Soortgelijke recepten zijn onder meer Brittany's Breakfast Bites , gastblogger: Lisa, Brittany en Riley maken pizzamuffins en guacamole, hoe je guacamole maakt | Mexicaanse guacamole .

Eiwitfrittata

Eiwitfrittatan is een glutenvrij en oerrecept met 2 porties. Eén portie bevat 182 calorieën , 18 gram eiwit en 8 gram vet . Voor $ 1,42 per portie dekt dit recept 13% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Als je paprika, champignons, parmezaanse kaas en nog een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. 1 persoon was blij dat ze dit recept probeerden. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 20 minuten . Slechts een paar mensen vonden dit hoofdgerecht erg lekker. Als we alle factoren in aanmerking nemen, krijgt dit recept een lepelscore van 76% , wat behoorlijk goed is. Gebruikers die dit recept lekker vonden, hielden ook van Pittata-Pizza Frittata , Asperges en Asiago Frittata en Asperges Parmezaanse Frittata .

Uiengistbrood

Uiengistbrood is misschien wel het brood dat u zoekt. Voor 11 cent per portie dekt dit recept 5% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Dit recept serveert 24 personen. Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 3 gram eiwit , 2 gram vet en in totaal 121 calorieën . Slechts een paar mensen hebben dit recept gemaakt, en ik zou zeggen dat het een schot in de roos was. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 45 minuten . Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Als je bakvet, zout, uiensoepmix en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Alle factoren in aanmerking genomen, krijgt dit recept een lepelscore van 28% , wat niet zo spectaculair is. Soortgelijke recepten zijn onder meer herfstappelgistbrood , bruin brood zonder gist en volkoren pizza zonder gist met geroosterde knoflook, zoete aardappelen en uien .

Petit Four-dekbed

Petit Four Quilt is misschien wel het dessert waar u naar op zoek bent. Eén portie bevat 476 calorieën , 4 gram eiwit en 3 gram vet . Dit recept serveert 12 personen en kost 82 cent per portie. 1 persoon heeft dit recept geprobeerd en vond het leuk. Een mengsel van helder cellofaan, paarse cadeauverpakking, water en een handvol andere ingrediënten is alles wat nodig is om dit recept zo smaakvol te maken. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 40 minuten . Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Het is een goede optie als u een glutenvrij en zuivelvrij dieet volgt. Met een lepelscore van 11% is dit gerecht nogal slecht. Soortgelijke recepten zijn onder meer Patriotic Quilt "Cake , Crazy Quilt Salad en Family Quilt Pizza" .

Chocolade-hazelnootfruitpizza

Chocolade-Hazelnoot Fruit Pizza is misschien wel precies het hor d'oeuvre waar u naar op zoek bent. Dit zuivelvrije, lacto ovo-vegetarische en veganistische recept is geschikt voor 4 personen en kost 33 cent per portie . Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 2 gram eiwit , 4 gram vet en in totaal 101 calorieën . Dit recept is geliefd bij 3 foodies en koks. Ga naar de winkel en koop banaan, tortilla, 4 aardbeien en nog een paar andere dingen om het vandaag te maken. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 10 minuten . Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Slechts weinig mensen hielden echt van dit mediterrane gerecht. Met een lepelscore van 32% is dit gerecht niet zo uitmuntend. Als je dit recept lekker vindt, vind je misschien ook recepten leuk zoals Fruitpizza met chocoladekorst , Fruitpizza met witte chocolade en Browniefruitpizza met donkere chocolade .

Saute Express® Saute Starter Knoflook Kip Pizza

Je kunt nooit genoeg hoofdgerechtrecepten hebben, dus probeer Saute Express® Saute Starter Garlic Chicken Pizzan eens. Dit recept is voor 4 personen en kost $ 8,35 per portie. Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 79 gram eiwit , 38 gram vet en in totaal 1986 calorieën . Het is een prijzig recept voor liefhebbers van Mediterraans eten. Ga naar de winkel en koop mozzarellakaas, cheddarkaas, pizzabodem en nog een paar andere dingen om het vandaag nog te maken. 5 mensen hebben dit recept geprobeerd en vonden het leuk. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 30 minuten . Het wordt u aangeboden door Allrecipes. Met een lepelscore van 46% is dit gerecht behoorlijk goed. Soortgelijke recepten zijn Kip, Gebakken Wilde Champignons en Geroosterde Knoflook , Kip, Gebakken Wilde Champignons en Geroosterde Knoflook , en Gebakken Citroen-Knoflook Boerenkool .

Patchwork-vegetarische pizza

Je kunt nooit genoeg hor d'oeuvre-recepten hebben, dus probeer Patchwork Veggie Pizzan eens. Eén portie bevat 212 calorieën , 3 gram eiwit en 14 gram vet . Dit recept serveert 20 personen en kost 53 cent per portie. Het is een zeer redelijk geprijsd recept voor liefhebbers van mediterrane gerechten. 1 persoon vond dit recept smaakvol en bevredigend. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 35 minuten . Voor dit recept van Taste of Home zijn halve maanbroodjes, wortels, roomkaas en tomaat nodig. Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelscore van 0% verdient . Deze score is erg slecht (maar kan nog steeds worden opgelost). Probeer Pesto Veggie Pizza , Amaranth and Roast Veggie Salad en Beefless Veggie Roerbak voor vergelijkbare recepten.

Patchwork-vegetarische pizza

Patchwork Veggie Pizzan is een hor d'oeuvre voor 20 personen. Eén portie bevat 212 calorieën , 3 g eiwit en 14 g vet . Voor 53 cent per portie dekt dit recept 3% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. 1 persoon heeft dit recept geprobeerd en vond het leuk. Een mengsel van broccoli, halvemaanbroodjes, halvemaanbroodjes en een handvol andere ingrediënten is alles wat nodig is om dit recept zo heerlijk te maken. Het is een zeer redelijk geprijsd recept voor liefhebbers van mediterrane gerechten. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 35 minuten . Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelscore van 0% verdient . Deze score is voor verbetering vatbaar. Pesto Veggie Pizza , Amarant en Roast Veggie Salad en Beefless Veggie Stir-Fry lijken erg op dit recept.

Rozemarijn Geroosterde Kalkoen

Als je meer glutenvrije, zuivelvrije, paleolithische en oerrecepten aan je verzameling wilt toevoegen, is Rosemary Roasted Turkey misschien een recept dat je zou moeten proberen. Dit recept maakt 18 porties met elk 322 calorieën , 47 g eiwit en 14 g vet . Voor 98 cent per portie dekt dit recept 21% van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. 191 personen hebben dit recept geprobeerd en vonden het leuk. Thanksgiving wordt nog specialer met dit recept. Het wordt u aangeboden door Allrecipes. Het werkt goed als een zeer redelijk geprijsd hoofdgerecht. Ga naar de winkel en koop olijfolie, kruiden, rozemarijn en nog een paar andere dingen om het vandaag nog te maken. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 4 uur en 25 minuten . Met een lepelscore van 86% is dit gerecht geweldig. Soortgelijke recepten zijn gegrilde kalkoenburgers met geroosterde jalapeños en barbecuesaus , gekarameliseerde rozemarijn-walnoten en mini-pizza's van artisjok, kalamata en zongedroogde tomaten met knoflook en rozemarijn .

Dartbordpizza

Je kunt nooit genoeg hoofdgerechtrecepten hebben, dus probeer Dartboard Pizzan eens. Dit recept is voor 4 personen. Een portie van dit gerecht bevat ongeveer 51 g eiwit , 47 g vet en in totaal 848 calorieën . Voor $ 3,26 per portie dekt dit recept 26% van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Het is een behoorlijk duur recept voor liefhebbers van Mediterraan eten. Dit recept is geliefd bij 1 foodies en koks. Een mengsel van paprika, halfvolle mozzarellakaas, cheddarkaas en een handvol andere ingrediënten is voldoende om dit recept zo lekker te maken. Van bereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 30 minuten . Over het geheel genomen verdient dit recept een redelijk goede lepelscore van 56% . Als je dit recept lekker vindt, kijk dan eens naar deze soortgelijke recepten: Pittata - Pizza Frittata , Alouette® Baby Brie® Gekarameliseerde Peper- en Uienpizza en Barbecuepizza .

Video's voor het maken van verschillende gerechten in Amerikaanse Italiaanse Pizza-stijl
New Yorkse pizza versus. Italiaanse pizzaHet is tijd dat de Italianen en New Yorkers een praatje maken, ik hou van jullie allebei, dus moge de beste zelfgemaakte pizza winnen. Bakstaal Ik gebruik: ...
Eten in Rome - Houtgestookte pizza - ItaliëIk kom langs bij een aantal pizzeria's in Rome Trastevere. Deze plek zorgde ervoor dat ik terugging en het filmde.
De beste pizza ter wereld eten in ITALIËIk reisde naar Napels, Italië, op zoek naar 's werelds beste pizza. Het stelde NIET teleur! Napels staat bekend om zijn Napoletana-pizza. . .
De beste pizza in Napels, het beste van het besteINSIDER ging naar vier van de hoogst gewaardeerde en sprak over pizzeria's in Napels om erachter te komen welke echt de beste van het beste is.
Zo maak je Napolitaans pizzadeegIn deze tutorial laat ik je zien hoe je Napolitaans pizzadeeg maakt! Als je meteen verder wilt gaan met het maken, ga dan naar 2:33. Je kunt ...
Tips en trucs voor Amerikaanse Italiaanse Pizza maaltijden
Aanvullende menu-ideeën gerelateerd aan Amerikaans Italiaanse Pizza eten